Chiftele japoneze cu cartofi Korokke Calorii 173
Ingrediente:
* 450 grame cartofi
* 120 grame de carne de vită tocata
* 1 ou
* Făină
* 1/2 ceapa
* 2 linguri de ceapă verde, tocata
* Pesmet
* Ulei vegetal
* 1/2 linguriţă de sare
* Piper dupa gust
Preparare:
* Curatati cartofii de coaja si taiatii cuburi de dimensiune medie
* Se fierb pana devin moi si se prepara un piure pe care-l lasati deoparte.
* Tocati ceapa si prajiti-o intr-o tigaie
* Adăugaţi carnea de vită în tigaie şi sotati.
* Într-un castron, se amestecă cu piureul de cartofi, carnea de vită şi ceapa; asezonati cu sare şi piper şi amestecati bine.
* Formati chiftele si dati-le prin faina,ou batut si apoi prin pesmet si prajiti-le in ulei incins la 180 de grade pana sunt gata
Porţii: 4
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 173
* Calorii din grăsimi: 50
* Total grăsimi: 5.6g
* Colesterol: 72mg
* Carbohidrati: 21.5g
* Proteine: 9.3g
0 comments:
Trimiteți un comentariu