Supa crema de urzici -150 de calorii
Ingrediente:
* 1 kg de urzici
* 2 cepe rase
* 1 cartof mare fiert
* 4 linguri de ulei de masline
* 1 lingura cu unt proaspat
* 3 cesti de supa de legume
* 1 ceasca de lapte degresat cateva frunze de menta
* Sare si piper dupa gust
Preparare:
* Se curata si se spala urzicile sub jet de apa rece,
* Se fierb cam 20 minute, apoi se scurg bine de apa;
* Se caleste ceapa in uleiul de masline fara sa se rumeneasca,
* Se adauga cartoful, supa, se fierb 20 minute;
* Cartoful fiert si urzicile se paseaza cu un blender,
* Se transfera pasta in cratita, s
* Se toarna laptele si se amesteca,
* Se potriveste de sare si piper;
* Se serveste calda, garnisita cu frunze de menta.
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 150

0 comments:
Trimiteți un comentariu