Supa de morcovi – 180 de calorii
Ingrediente:
* 1 l de apa
* 500 gr morcovi
* 1 ceapa tocata marunt
* Sare si piper dupa gust
Preparare:
* Se aleg morcovi tineri, se curata, se spala, se taie in rondele subtiri
* Se pun la fiert impreuna cu ceapa intr-un litru de apa rece, se fierb 2 ore la foc moale, pana cand morcovii se sfarama cu usurinta
* In timpul fierberii se adauga din cand in cand apa pana la litru
* Dupa fierbere morcovii se paseaza de doua ori printr-o sita deasa se copleteaza cu apa pana la litru si se pune din nou pe foc, pana dau 2-3 clocote
* Se adauga sarea si piperul dupa gust
* Se raceste, punandu-se vasul cu supa de morcovi intr-un vas mai mare cu apa rece.
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 180

0 comments:
Trimiteți un comentariu