Ingrediente pentru 4 portii:
-12 bucati de carne de vita,
-6 cesti cu frunze de salata verde,
-1 ardei rosu sau verde, taiat in bucati,
-3 lingurite cu ulei de masline,
-1/2 de cana cu otet din vin rosu,
-piper negru macinat.
Mod de preparare
Dezoseaza carnea de vita. Apoi taia-o in bucati si mai mici. Aranjeaza frunzele de salata pe patru platouri si pune-le deoparte.
Intr-o tigaie mare adauga ardeiul si 2 lingurite cu ulei de masline. Lasa ardeiul sa se caleasca timp de unu-doua minute sau pana cand devine crocant.
Adauga in tigaie ultima lingura cu ulei si bucatile de carne. Amesteca timp de doua-trei minute si lasa carnea sa se prajeasca. Dupa ce s-a facut scoate din tigaie amestecul de carne si adauga-l peste frunzele de salata. Deasupra presara piper negru.
0 comments:
Trimiteți un comentariu