Ceva romantic de Paste

Poti profita de orice ocazie pentru a-ti suprinde persoana iubita si de ce sa nu faci acest lucru chiar de Paste?Pastele sau Invierea Domnului inseamna un nou inceput: inceputul primaverii, inceputul unei noi vieti, poate si un nou inceput al relatiei tale.
Planuieste o intalnire numai pentru voi doi!

Fie ca preferi sa ramai acasa si sa pregatesti o cina romantica, fie ca faci o rezervare la un restaurant, trebuie sa il surprinzi.
Atmosfera va fi oricum romantica... Masa bogata, vinul rosu, aranjamentele florale si lumanarile parfumate va vor binedispune. Iar un concurs de spart oua rosii ar fi destul de distractiv.
Incearca sa eviti orice discutie serioasa, orice probleme de familie si, mai ales, reprosurile. Pur si simplu, imagineaza-ti ca pentru o seara toate relele dispar!
Daruieste-i un cos plin de bunatati! Ciocolata nu trebuie sa lipseasca... Este un afrodisiac remarcabil, care va va indulci si trezi simturile.
Daca ai posibilitatea sa va faceti cadou o vacanta de Paste, agentiile de turism ofera pachete variate. Nu conteaza foarte mult destinatia, cat faptul ca veti fi impreuna, singuri-singurei, sarbatorind o zi foarte importanta!
Sau, iesiti la iarba verde, faceti un picnic, plimbati-va in aer liber... Asa va veti elibera de stresul acumulat zi de zi la serviciu, dar veti recupera si clipele cand ati fost departe unul de celalalt.
Se va restabili acel echilibru in viata voastra sentimentala, veti fi aproape si totul va fi din ce in ce mai romantic.
Cu siguranta nu vor lipsi declaratiile de dragoste!

0 comments:

Trimiteți un comentariu