Ingrediente:
1/4 ceasca de patrunjel tocat
1/4 ceasca de vin alb
coaja de la 3 lamai,
1 lingura jumatate de suc de lamaie
4 bucati de piept de pui dezosat
jumatate de lingura de unt
3 linguri de ulei de masline
250 de grame de rucola
10 ridichi
sare si piper
Mod de preparare:
Din unt, patrunjel, vin, coaja de lamaie si sucul de lamaie se prepara un sos. Adauga toate ingredientele intr-o tigaie si lasa-o putin pe foc pana se amesteca toate aromele.Condimenteaza pieptul de pui cu sare si piper, rostogoleste-l prin minunatul sos de mai sus si baga-l la cuptor.Realizeaza o salata din rucola, ridichi, suc de lamaie si putin ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper si construieste un pat de salata pe o farfurie. Adauga o bucata de piept de pui peste aranjament si nu uita sa stropesti cu sosul in care a stat la cuptor.
0 comments:
Trimiteți un comentariu