Afla cum sa iti menti relatia la fel ca la inceput

Ingredientul cheie al unei relatii implinite este sa fii indragostit, un sentiment pe care noi nu vi-l putem inocula, dar va putem oferi cateva ponturi pentru o relatie lunga care sa isi pastreze intensitatea si interesul de la inceputuri.

Dati petreceri
Una dintre cele mai mari greseli pe care un cuplu o poate face este sa petreaca fiecare secunda impreuna. Dand o petrecere si invitand prieteni de-ai vostri, nu numai ca veti face cunostinta tipilor singuri cu prietene de-ale ei, dar veti avea ocazia sa fiti unul in preajma celuilalt, fara sa fiti singuri si imbratisati. Poti juca poker in timp ce ea vorbeste cu prietenele ei, sau poti sa stai de vorba cu prietenii ei in timp ce ea vorbeste cu ai tai.Este interesant, placut si mai mult va scoate din cotidian.

Vizitati locuri noi
Daca mergeti mereu in aceleasi restaurante si in aceleasi cluburi, inevitabil va veti plictisi si totul va deveni rutina. Vizitand un oras nou, o plaja noua, un restaurant nou-deschis sau un club in care nu ati mai fost, veti gasi noi posibilitati de a va imti bine si noi subiecte de conversatie.

Petreceti timpul separat
Probabil ca e cea mai grea parte cand esti implicat intr-o relatie pe termen lung cu cineva la care tii cu adevarat. Cand iubesti, vrei sa petreci cat de mult timp cu persoana iubita. Dar nu uita ca este important sa aveti si propriul vostru spatiu, propriul vostru timp liber si mai mult de atat sa petreceti o noapte singuri, o data la o anumita perioada.

Ofera cadouri
Sa oferi un cadou inseamna nu numai ca tii la acea persoana,ci ca te-ai gandit la ea. Nu trebuie sa fie ceva extravagant sau scump, ci sa fie ceva din inima, ceva ce stii ca i-ar face placere partenerei tale. Chiar daca ti se pare ca nu este necesar, ei bine este foarte necesar pentru binele relatiei tale pe termen lung.

Fa vizite surpriza
Din cand in cand mergi al ea la munca si ia-o sa luati pranzul impreuna sau opreste-te sa o saluti. Motivul este aacelasi ca si la daruirea de cadori: ii amintesti ca te gandesti la ea. Mai mult de atat ea se va gandi ca iti era dor de ea si ai simtit nevoia sa o vezi.

Incercati lucruri noi in dormitor
Ai incredere in mine, ca mereu mai e ceva ce nu ai incercat.Hai sa fim seriosi. Atunci cand esti de ceva timp cu cineva, este inevitabil sa nu apara un pic de monotonie intre voi in dormitor. Daca vrei sa mentii flacara aprinsa intre voi, fa un ceva mai mult efort in dormitor: condimentati-va viata sexuala cu niste jucarii sexuale. Merita incercat daca amandoi va doriti asta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu