Grseli mari atunci cand te pensezi

Femeile, in general, ori le neglijeaza total ori le le penseaza mult prea mult.Este de preferat ca ambele variante extreme sa fie evitate.Femeile nu cunosc regulile pensatului, insa experimenteaza fel si fel de forme, ajungand de cele mai multe ori sa le compromita...

Importanta formei sprancenelor nu trebuie subestimata.
Ele iti pot schimba intru totul expresiile faciale. Cand sunt neglijate iti pot da o infatisare dezordonata si neingrijita.Sprancenele pensate potrivit iti pot da un look proaspat, tineresc si aranjat.
Una sau doua fire pensate in plus pot avea un efect devastator.
Daca vei stii toate lucrurile pe care ar trebui sa le eviti in timp ce iti pensezi sprancenele, vei invata rapid cum sa iti corectezi greselile si cum sa ai un look impecabil.

Grseli frecvente:
* Pensatul excesiv
Este cea mai des intalnita greseala in ceea ce priveste sprancenele. Avem tendinta sa smulgem mai multe fire decat este necesar. Daca te pensezi prea subtire, ochii tai nu vor mai fi accentuati, nu vor mai fi definiti, iar fata ta va parea mohorata.
Acum, in trenduri sunt sprancenele naturale, mai groase. S-au dus zilele in care se purtau cele subtiri!
Cel mai bine ar fi, inainte sa te pensezi pentru prima oara, sa ceri sfatul unui cosmetician. Dupa ce acesta iti va da forma ideala sprancenelor tale, va trebui decat sa o intretii, ceea ce este destul de usor.

* Accentuarea sprancenelor cu un creion inchis la culoare
Daca ai sprancenele mai deschise la nuanta sau destul de rare nu incerca sa rezolvi problema folosind creioane inchise la culoare. De asemenea, aceasta greseala este extrem de comuna.
Ai ca alternativa folosirea unui creion mai inchis cu o nuanta sau doua maximum. Asa vei evita look-ul acela fortat si deloc natural.
Alta solutie la indemana este folosirea unui fard special pentru a umple golurile dintre firele de par. Daca ai sprancenele foarte rare atunci poti folosi un creion mai inchis cu o nuanta si putin fard special pentru a umple golurile, pentru a da sprancenelor tale un look cat mai natural.

* Taierea varfurilor pentru a egaliza firele de par
Daca vrei sa dai sprancenelor tale un contur placut si natural, poti taia varfurile firelor care sunt mai lungi.
Cu toate acestea, daca vei taia prea multe fire de par deodata poti distruge complet forma sprancenelor tale.
Pentru a evita aceasta problema, periaza-ti sprancenele si scurteaza firele de par pe rand.

* Pensarea prea multor fire de la capatul sprancenelor (scurtarea acestora)
Sprancenele scurtate au un efect mai putin elegant fata de cele mai lungi. Iti poti da seama foarte usor de locul pana unde ar trebui sa se intinda sprancenele dupa osul de sub acestea. Punctul in care osul se termina marcheaza si punctul maxim al lungimii.

* Pensatul foarte frecvent
Nu este necesar sa te pensezi in fiecare zi. Sprancenele tale pot arata impecabil si daca le aranjezi o data pe saptamana!
Daca dezvolti acest obicei si incepi sa smulgi firele zilnic poti strica acel contur natural al sprancenelor si le poti deforma.

0 comments:

Trimiteți un comentariu