Afla cum sa tratezi gelozia

Din pacate gelozia ajunsa intr-o stare mai avansata poate face victime. Femeia geloasa poate ajunge la violenta verbala, dar si fizica.
Teoretic ar trebui ca femeia sa dea dovada de inteligenta atunci cand are ceva banuieli in legatura cu sotul sau iubitul ei si daca este inselata sa ia atitudine.
Practic, in iubire nu mai este loc de logica, iar furia o determina pe iubita sa actioneze pe moment.

Ce-i de facut?
In primul rand trebuie sa-ti dai seama daca barbatul care sta langa tine ar avea motive sa te insele cu altcineva sau daca totul se petrece doar in mintea ta.
Incearca sa-ti faci mai mult timp pentru tine, cum ar fi: sa te duci la un salon de infrumusetare, sa iesi in oras cu fetele, sa faci cumparaturi care sa te relaxeze. Ai putea incerca sa pleci cu iubitul tau in vacanta pentru a-ti da seama ce fel de barbat este si daca te merita.
Atunci cand ai tendinta sa te certi cu sotul tau ca s-a uitat la o alta femeie sau ca a fost amabil cu ea, ar trebui sa-ti propui sa vizionezi un film care sa te relaxeze sau sa faci cu totul altceva.
Atunci cand gelozia este si din partea lui ar trebui sa faceti o terapie de cuplu, sa faceti o vizita la un psiholog, pentru a descoperi motivele pentru care va macina acel sentiment interior de nesiguranta.
Gelozia poate fi trata, potrivit unor studii, insa atunci cand se fac eforturi.

1 comments:

dildo jelly spunea...

Din pacate multe relatii nu functioneaza din cauza geloziei si putini sunt acei care isi pot stapani iesirile

Trimiteți un comentariu