Sosete cu pantofi noul trend 2010

Combinatia sosete-pantofi este o varianta care pana acum iesea din discutie pentru orice incercare de tinuta. In 2010, defilarile pe catwalk au fost asaltate de creatii vestimentare completate cu sosete. Miuccia Prada, Burberry, Dior sau Marni sunt doar cateva branduri care au indraznit sa scoata pe podium modele incaltate cu nelipsitele platforme si cu sosese scurte.

Efectul? Pentru unii o senzatie, pentru altii un esec.
Tinutele de pe catwalk raman vesnic discutabile, alegerile fiecareia fiind dominate de propria personalitate, asa cum insusi designerul Marc Jacobs declara.


Recomandari daca te gandesti sa porti pantofi cu sosete:
-RENUNTA la idee daca te consideri o femeie matura, care a depasit perioada ludica adolescentina;
-daca ai gleznele groase, sosetele ar putea fi o alegere inspirata pentru a le ascunde, cu doua conditii insa: sa alegi un model intr-o culoare inchisa si sa nu ai si pulpele groase;
-nu te chinui prea mult sa le aranjezi, daca sunt mai lungi, trage-le in jos si infasoara-le lejer, astfel incat sa ajunga la lungimea potrivita.
Sosetele nu au mai fost pe val din anii '50 - cam de cand mamele noastre erau copile.
In anul 2000, fashion-ul japonez a readus in atentie aceste accesorii iar in scurt timp, Prada si Carrie Bradshaw (personajul interpretat de Sarah Jessica Parker in serialul de succes 'Sex and the City') au revolutionat utilizarea lor in componenta tinutei.
Acum, celebritatile s-au incumetat si ele sa se afiseze in public purtand sosete cu pantofi ori sandale. Unele tinute sunt mai reusite decat altele, unele au fost apreciate de criticii vestimentari in timp ce altele au fost condamnate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu