Varsta potrivita pentru casatorie

Cercetatorii australieni de la Universitatea New South Wales au gasit formula care iti dezvaluie varsta potrivita pentru fiecare de a-si pune pe deget verigheta.
Nu trebuie decat sa te gandesti care ar fi varsta maxima la care ai face acest pas si varsta minima la care ti-ar trece prin cap ideea de maritis sau insuratoare. Acestea vor fi variabilele "p" si, respecti, "n".
Cat despre formula matematica, aceasta ar arata cam asa: p - n, rezultatul se inmulteste cu 0,368, dupa care se adauga, n. Rezulta varsta cea mai potrivita pentru prezentarea in fata altarului si sanse de 40% ca mariajul sa fie unul fericit.

Din pacate, matematica nu iti gaseste si partenerul ideal cu care sa te casatoresti la acea varsta ideala.
Exemple: 
* Ai 18 ani si te-ai indragostit de un baiat cu o varsta apropiata de a ta. Ati decis sa faceti marele pas dar, mai intai, trebuie sa cereti acordul parintilor.
Acestia va spun sa mai asteptati pentru ca sunteti tineri si pentru ca nu are rost sa va grabiti. Insa impulsul de a-ti contrazice parintii si de a fi rebela te domina. Dar daca ai sta bine sa te gandesti, oare cum ar fi mai bine? Sa asculti glasul inimii sau sa urmezi sfatul parintilor?
In primul rand, gandeste-te la scoala si daca ai putea face fata tuturor examenelor sau daca vei fi nevoita sa renunti in favoarea unui loc de munca. Daca alegi scoala, reflecteaza la cine va aduce banii in casa pentru a va intretine, pentru ca parintii te pot ajuta intr-o oarecare masura, insa nu cum o faceau inainte. 
Daca va veni si un copil va veti putea descurca?
* Abia ai terminat facultatea si vrei sa te casatoresti. Ai gasit un job bun dar care iti solicita mult prea mult timp. Ai ajunge seara acasa si nu ai avea timp de el, ai fii prea obosita ca sa iesiti undeva, sa ii gatesti, sa il rasfeti. Dar pentru ca ai nevoie de acel job si pentru esti platita bine nu iti permiti sa il pierzi.
Insa ai o teama ca daca nu vei face pasul cel mare iti vei pierde iubitul, de care te vei indeparta din cauza locului de munca. 
* Ai ales job-ul si ai luat decizia sa amani casnicia pentru a-ti cladi mai intai o cariera solida. Cariera nu se face atat de repede si pentru a strange bani e nevoie de timp.
* Ai ales sa te casatoresti, lucrati amandoi, va intalniti seara si reusiti sa va descurcati. Poate vor aparea si copiii, iar in acest caz, mai mult ca sigur, veti face multe sacrificii pentru a le oferi tot ceea ce le trebuie.
*Asa ca vei ajunge la 30 de ani si atunci vei intra intr-o criza de singuratate, asta daca nu cumva iubitul tau te-a urmat si ti-a fost fidel.
* Ai 30 de ani, esti singura si vrei sa iti gasesti pe cineva pentru a-ti intemeia o familie. 
Implicata atat in munca cat si intr-o cautare asidua de partener ori vei tinde sa te indragostesti nebuneste si sa iei decizii pripite ori vei gasi un barbat la care doar sa tii si sa nu-l iubesti cu adevarat si sa te casatoresti doar dintr-o pura necesitate de a avea o familie.
Sau vei avea norocul sa il intalnesti pe Mr. Right dupa 30 de ani si sa fii fericita pana la adanci batranete.

2 comments:

Irina spunea...

Mie mi-a iesit ca trebuie sa ma marit la 25 de ani

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu