Dieta lui Kate Winslet

Dieta pe care o urmeaza Kate este bazata pe analiza fizionomiei fetei. Aceasta idee, conform careia daca iti studiezi si analizezi fata iti poti da seama ce program de slabire va functiona cel mai bine pentru tine, a capatat popularitate in ultimii ani. De exemplu, o linie pe fruntea ta poate semnifica faptul ca dieta ta contine prea multe alimente uleioase, in timp ce porii deschisi pot indica faptul ca ai prea mult acid in corpul tau.

In functie de analiza fetei tale, corpul tau iti va spune singur ce ar trebui sa mananci si la ce ar trebui sa mai renunti din alimentatia ta. Studiindu-ti fata poti afla ce alimente iti ofera cantitatea cea mai mare de energie si ce alimente iti permit sa slabesti fara prea mult efort si fara sa-ti traumatizezi corpul.
Desi nu este o dieta ce se gaseste in cartile de nutritie, aceasta dieta nu presupune medicamente sau suplimente de niciun fel. Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire atenta corpului tau, sa te uiti in oglinda si sa analizezi ce face bine corpului tau si ce nu, invatand ce impact are alimentatia ta asupra fetei tale.
Desi Kate Winslet sustine ca aceasta dieta functioneaza, asa cum am mentionat mai sus, nu exista nicio dovada stiintifica care sa confirme si sa sustina aceasta dieta si efectele ei benefice. Nu exista nici sustinere din punct de vedere medical, dar se spune ca intotdeauna trebuie sa acorzi atentie corpului tau, pentru ca el iti va spune mereu ce ii prieste si ce nu. De ce nu poate sa fie adevarat si in privinta acestei diete?
Scopul dietei bazata pe analiza fizionomiei fetei este sa invatam ce trebuie si ce nu trebuie sa mancam. Desi nu pune accent pe exercitiile fizice, Kate Winslet a martusit ca a alergat in fiecare zi in timpul dietei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu