Superstitii in dragoste

Pentru fetele tinere nemaritate iubirea este un ideal la care tind, iar multe dintre femei ar face orice este posibil sa-si gaseasca partenerul. Chiar daca tinerele incearca sa nu se ghideze dupa superstitii, bunica, mama sau alte persoane mai varsta ajung sa le atraga atentia ca nu este bine sa fii maturata pe picioare ca nu te mai mariti sau sa nu stai cu coatele murdare pentru ca te vei casatori cu un barbat sarac.

Cele mai cunoscute superstitii
Ia un mar si rasuceste-l in timp ce spui alfabetul, iar cand se rupe codita, litera la care se opreste inseamna ca persoana cu acea initiala te iubeste.
Inainte sa mergi la culcare denumeste cele patru colturi ale camerei tale cu nume de baieti.
Dimineata la primul colt la care te vei uita, inseamna ca acel baiat te iubeste.
In cazul in care iti ard obrajii, inseamna ca iubitul tau se gandeste la tine.
Alege o floare si desprinde petalele una cate una in timp ce repeti: "ma iubeste", "nu ma iubeste", iar ultima petala iti arata soarta.
Daca liniile din palma sunt in forma de M, atunci te vei casatori cu un barbat bogat.
Atunci cand te mananca nasul se spune ca iubitul tau este in pericol.
Daca arunci maruntis intr-un rau, lac sau ocean cand incepi intr-o relatie. Se spune ca platesti pentru a primi binecuvantarea zeului apei, Neptun.
Atunci cand sughiti, gandeste-te la partenerul tau, daca nu te opresti, inseamna ca nu el te iubeste.
Fata care spala vase si se stropeste pe haine, inseamna ca va avea un sot betiv.
In prima zi din mai fata ar trebui sa mearga in gradina sa caute un melc. Daca acesta are cochilie, inseamna ca barbatul va fi bogat cu casa, iar daca melcul nu are casa, barbatul va fi sarac.
Atunci cand aprinzi un foc si arde in sus, sotul te va iubi mereu, iar daca flacara se va stinge inseamna ca vei fi inselata.
Atunci cand gasesti un paianjen pe gat, inseamna ca cineva te iubeste in secret.

3 comments:

Bianca spunea...

Singura superstitie care o am este ca nu ma tin asa (http://3.bp.blogspot.com/_u_aMy-t_CIk/STE-TMlH1LI/AAAAAAAAAWA/8_uy6GDU78s/S660/Holding_hands_by_homarte.jpg)cu prietenul meu de mana pentru ca inseamna despartire.Stiu ca pare o prostioare.

Benita spunea...

Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei să atragi un nou amant.
*Dacă ai nevoie de putere spirituală.
*Dacă vrei să reziste mult în pat.
*Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu